Lommedalskoret + advent = Adventskonsert

Høstsemester bringer oss mot julen og vi jobber nå hardt for å gi deg en flott adventskonsert 1. søndag i advent.

Notekurs

Midt i oktober hadde vi seminarhelg og vår dyktige dirigent Lidia hadde planlagt to innholdsrike og varierte dager. Fokus på holdning, pusteteknikk, avspenning, stemmevise øvelser, noteteori og sang “sammen med” et orkester i verdensklasse ga en skikkelig boost.

Gutta øver intonasjon

Nå nærmer konserten seg og vi gleder oss masse. Sammen med vår dyktige dirigent Lidia, fiolinist Madeleine Ossum, solist Grigory Martyushenko og pianist Gerhard Greter vil vi skape en variert konsert med litt nytt og litt gammelt i skjønn forening.

Billetter til konserten kjøper du enkelt her
Vi ønsker deg hjertelig velkommen og gleder oss til å se deg.