Jubileumskonserter til stor jubel!

Jubileumsåret er godt halvveis og nå starter vi forberedelsene til årets tredje  konsert: Adventskonsert 16. desember  i Lommedalen kirke.  

Men også i april hadde vi to konserter, med stor suksess. Sammen med Bærum Symfoniorkester, under ledelse av Terje Boye Hansen, fremførte vi Messa de Gloria av G. Puccini i Jar kirke på lørdag og fullsatt Helgerud kirke på søndagen.

http://nashamama.com/seks/41636viagra-dlya-zhinok-yak-pokrasziti-svoe-seksualne-zhittya.html

Samarbeidet med orkesteret var spennende.https://potenzafarmaco.com/For mange var det første gangen man sang sammen med et så stort orkester, og vi måtte stadig “skru opp volumet” på vår sang, det var mye lyd å konkurrere med. Og vi måtte “spytte tekst”, “Yrie eleison” gir liksom ikke mening.

Terje Boye Hansen var inspirerende, streng, men også morsom, historiene kom på løpende bånd sammen med instruksjoner og beskrivelser som hjalp oss med å skape den flotte musikken.

Ingeborg var co-pilot, lyttet på oss, korrigerte når teksten druknet, steppet inn og hjalp de enkelte stemmene der det var usikkerhet og diskuterte med Terje.

Å komme fra øvelser gymsalen på Ramstad skole til kirkerommet i Jar kirke var fantastisk. Endelig god akustikk.
Men vi måtte fortsatt øve, øve, øve, hele fredag kveld og lørdag ettermiddag.

Og så fikk vi synge med solistene, to flotte karer:  Nils Georg Haugland Nilsen, tenor, og Arild Bakke, baryton, venner av Ingeborg.

Vi fikk mange, flotte tilbakemeldinger fra publikum og gjennomføringen av to intense konserter ga stor mestringsfølelse – en flott opplevelse for oss alle.

I morgen starter høstsemesteret, og vi møtes i festsalen på Lommedalen skole. Nå er det den tradisjonelle adventskonserten vi jobber mot. Som vanlig blir det fin og blandet musikk, mer informasjon kommer.

Velkommen!