Festforestilling i Oslo Rådhus

21. juni 2007 hadde vi gleden av å synge på festforestilling i anledning av Nordmanns-Forbundets 100-års jubileum. 800 gjester fra inn og utland var invitert til festforestilling og middag, deriblant Kong Harald og utenriksminister Jonas Gahr Støre.

Til en slik anledning, med celebre gjester i flotte omgivelser var det en ære for koret å bli spurt om å bidra til forestillingen.

En så stor hall som i Rådhuset krever mye lyd, og vi fikk med oss KOR21 som også dirrigeres av vår dirigent Rolf Nykmark. Samlet var vi rundt 80 sangere og med nesten alle sammen i bunad utgjorde vi et mektig syn der oppe på scenen. Vår program besto av “Vårsøg” (H. Sommero/H. Hyldbakk) og “Hymne to Feedom” (O. Peterson/H. Hamilton/P. Read). “Hymne to Feedom” er et fantastisk stykke og komponist Oscar Peterson ga tittelen som en hyllest “…til ære for Martin Luther King og hans kamp for visita la pagina frihet og rasemessig likhet.” (kilde: Wikipedia) Med denne sangen og jazzsanger Tracee Meyn som solist hadde vi æren av å avslutte hele festforestillingen